Palvelut

 

LILA VISIO TARJOAA SISUSTUSSUUNNITTELUA niin yksityiskoteihin kuin yrityksillekin. Sisustussuunnittelu voi pitää sisällään vaikka vain yhden huoneen tekstiilit tai kokonaisen omakotitalon pintamateriaalit, irtokalusteet, kiintokalusteet ja valaistuksen.

Olet sitten remontoimassa vanhaa tai rakentamassa uutta, sisustussuunnittelija auttaa sinua tekemään oikeita valintoja uuden tai uudistettavan kotisi suhteen. Rakentaminen ja remontointi on aina aikaa ja ajatusta vaativaa puuhaa, vaikka kaiken toteutuksen tekisikin ulkopuolinen ammattilainen. Suunnittelijan palkkaaminen mukaan projektiin säästää selkeästi sinun aikaasi. Ammattilainen myöskin osaa valita kohteeseen tuotteet, jotka kestävät aikaa, niin käytössä kuin silmissäkin. Usein kiireessä tehdyt virhevalinnat voivat myöhemmin harmittaa ja nostaa näin projektin kokonaiskustannuksia. Aikasi ollessa kortilla suunnittelija voi hoitaa myös tarjouspyynnöt ja tilaukset puolestasi. Välipalavereja varten tarvitset aikaa, jotta voimme yhdessä käydä senhetkiset suunnitelmat ja ajatukset tulevasta kodistasi läpi. Kaikki suunnitelmat tullaan aina hyväksymään ensin asiakkaalla, eli tv:stä tuttuja yllätyksiä ei tule tapahtumaan sinun kotonasi, ellet erityisesti näin toivo!

Suunnittelijana toivon, että otat minuun hyvissä ajoin yhteyttä ennen projektin alkamista. Olen mielelläni mukana alkumetreistä alkaen, jotta kokonaisuudesta saadaan sinulle kaikkein mieluisin!

Hinta: 84 €/h  sis Alv 24% Jokainen projekti on erilainen, tarjous lasketaan kohteen mukaan.

 

LILA laskea myös uVISIO TARJOAA ASUNTOSTAILAUSTA yksityisasiakkaille ja kiinteistönvälittäjille. Olet mahdollisesti myymässä asuntoasi ja haluat nopeuttaa myyntiaikaa ja saada asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan. Asuntostailauksella suunnittelija pyrkii saamaan asunnon parhaat puolet esille ja tekemään asunnosta selkeän kokonaisuuden, joka miellyttää useimpien silmää. Stailaus voidaan toteuttaa käyttämällä lainakalusteita, pienesineitä ja tekstiilejä. Tai stailaus voidaan toteuttaa myös kokonaan asukkaan omilla sisustusesineillä.  

Sailaukset toteutan Staileria Helsingin kautta: http://www.staileriahelsinki.fi

 

 

 

LILA VISIO TARJOAA SISUSTUSKONSULTOINTIA kodin sisustuksen pulmatilanteissa. Parin tunnin kotikäynnillä voi suunnittelija antaa kodin kasvojenkohotusvinkkejä ja katsoa yhdessä värikartasta kotiinne sopivan värimaailman.

Kahden tunnin konsultaatiokäynti kohteessa 280 € sis alv. 24%

 

LILA VISIO TARJOAA MAALAUSTA -JA TAPETOINTIA. Suunnittelija toteuttaa myös suunnittelemansa tehosteseinät, joihin on käytetty erikoismaaleja tai toteuttaa tapetointyöt.

Hinta: Tapetointi alkaen 15 €/m2 ja tehosteseinämaalaus alkaen 20 €/m2. Hinnat sisältävät alv 24%.

 

LILA VISIO TARJOAA SISÄLLÖNTUOTANTOA. Jos sinulla on itselläsi tai lähipiirissä ihastuttava koti tai kesäpaikka ja olisit halukas näkemään tämän kohteen sisustuslehtien sivuilla, ota minuun yhteyttä lähettämällä kuvia ja tietoa kohteesta. Olen saanut vierailla kauniissa suomalaisissa kodeissa ja kirjoittaa näistä kodeista tarinoita sisustuslehtiin. Yhdessä näitä reissuja on tehty taitavien kuvaajien Katja Harviaisen ja Krista Keltasen kanssa.

 

Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle sijoittuviin kohteisiin lisätään matkakulut.